Laatu
Tärkein tavoitteemme on säilyttää korkeimmat laatustandardit eksklusiivisen kaviaarivalikoimamme tuottamisessa. Tiimimme noudattaa tiukkaa laadunvalvontaa ainutlaatuisten kaviaarituotteimme tuotannossa. Seuraavaksi kerromme miten.
Taitavasti kerätty
Kun sampi on lähellä huippukypsyyden saavuttamista, teknikkomme suorittavat ultraäänitutkimuksen määrittääkseen optimaalisen mädin keruuhetken. Kerätyt mätimunat puhdistetaan huolellisesti, varmistaen ettei kallisarvoiselle mädille aiheudu vahinkoa.
Huolellisesti suolattu
Suurin osa kaviaarista käsitellään asiantuntijoiden suosimalla perinteisellä vähäsuolaisella Malossol-menetelmällä. Käytämme vain erittäin hienoa suolaa sekä kaviaarin säilyttämiseen että sen maun parantamiseksi. Jos vaaditaan pidempää säilyvyyttä, lisäämme Boraxia (E285).
Täydellisesti käsin valikoitu ja pakattu
Seuraavaksi arvioimme kaviaarin laadun: rakeiden koon, kiinteyden ja maun. Jos kaviaari läpäisee laaduntarkastuksemme, pakkaamme sen turvallisesti perinteisiin kaviaarirasioihin nauttimista varten.
Kauniisti ikääntyneet
Rasiat säilytetään -3–+2° C:ssa kolmen viikon ajan. Näin kaviaarille kehittyy runsas ja selkeä maku.
Täysin jäljitettävissä
Atilluksen vahvin laatusitoumus perustuu tuotteidemme täydelliseen jäljitettävyyteen kalanviljelytekniikoidemme ja kaviaarin tiukkojen käsittelyprotokollien menettelytapojen sekä elintarviketurvallisuutta koskevat lakien ja tiiviisti valvotun CITES-ohjelman mukaisesti. Yksi vilkaisu CITES-merkintään kertoo oleellisen siitä mitä kaviaaristamme tulee tietää.