VALMISTUS
1. Liuota sahramisäikeet etikkaan pienessä kulhossa; lisää sitten majoneesi, valkosipuli ja kaviaari. Mausta pippurilla ja aseta sivuun.
2. Leikkaa persikat puoliksi, poista kivet, leikkaa paloiksi ja aseta sivuun.
3. Kuumenna parila ja grillaa makkarat kolme minuuttia kummaltakin puolelta tai kunnes ne ovat ruskistuneet hyvin. Poista ja anna levätä.
4. Grillaa kalmari ja lonkerot kolme minuuttia kummaltakin puolelta, tai kunnes ne ovat ruskistuneet hyvin. Poista ja jätä lepäämään.
5. Sekoita keskikokoisessa kulhossa rypsiöljy siirappiin. Mausta suolalla ja pippurilla.
6. Lisää punasipuli, granaattiomenan siemenet, tomaatti ja persikka. Leikkaa chorizo ja kalmari, lisää sitten kulhoon ja sekoita hyvin.
7. Tarjoile majoneesin kanssa, ripottele päälle manteleleita.