VALMISTUS
1. Kuumenna maito, kerma ja vesi keskikokoisella pannulla, lisää kukkakaali ja kypsennä keskilämmöllä kansi päällä, kunnes kukkakaali on pehmeää, noin 8–10 minuuttia.
2. Sekoita kukkakaali ja voi tehosekoittimessa, kunnes seos on hyvin sileää. Poista ja laita pieneen kattilaan, mausta suolalla ja pippurilla.
3. Kuumenna oliiviöljy isossa tarttumattomassa paistinpannussa, kypsennä verimakkaroita kaksi minuuttia kummaltakin puolelta tai kunnes ne ovat rapeita. Poista pannusta ja valuta talouspaperilla.
4. Lisää lämpöä ja ruskista kampasimpukoita molemmin puolin minuutin ajan. Ota pois pannusta ja valuta talouspaperilla.
5. Lämmitä kukkakaalipyree, annostele neljälle lämpimälle lautaselle, täydennä kampasimpukoilla, verimakkaralla, kaviaarilla ja pienillä salaatinlehdillä. Ripottele päälle rypsiöljyä ja tarjoile.