VALMISTUS
1. Valmista minipannukakut:
- Sekoita kulhossa muna, suola ja sokeri. Vatkaa tasaiseksi.
- Lisää jauhot vähitellen sekoittaen paakkujen välttämiseksi.
- Kaada joukkoon maito ja kasviöljy. Sekoita huolellisesti, kunnes saat tasaisen taikinan.
- Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä ja voitele se kevyesti kasviöljyllä.
- Paista halkaisijaltaan noin 5-7 cm minipannukakut molemmilta puolilta kullanruskeiksi. Pinoa valmiit pannukakut ja peitä ne pyyhkeellä, jotta ne pysyvät pehmeinä.
2. Valmista avokadomusse:
- Kuori avokado, poista kuoppa ja siirrä hedelmäliha tehosekoittimeen tai kulhoon.
- Lisää tuorejuusto (tai smetana), sitruunamehu, suola ja pippuri. Sekoita tasaiseksi ja kermaiseksi. Lisää tarvittaessa hieman vettä tai kermaa saadaksesi pehmeämmän koostumuksen.
3. Kokoa astia:
- Levitä jokaiselle minipannukakun päälle ohut kerros avokadomussea.
- Päälle lohi- tai taimenkaviaaria.
- Ripottele päälle tuoreita yrttejä (tilliä, persiljaa tai vihreää sipulia).
4. Tarjoilu:
- Tarjoa minipannukakut yrteillä koristellulla vadilla. Voit lisätä muutaman tippa oliiviöljyä saadaksesi kiiltävän lopputuloksen.
Huomioitavaa:
- Saat rohkeamman maun lisäämällä avokadovaahtoon hieman valkosipulia tai kuumaa kastiketta.
- Jos kaviaari on liian suolaista, huuhtele se kylmässä vedessä ja taputtele kuivaksi ennen käyttöä.
Nauti ateriastasi