VALMISTUS
1. Valmista pannukakut:
- Sekoita kulhossa munat, suola ja sokeri. Vatkaa tasaiseksi.
- Lisää jauhot vähitellen sekoittaen paakkujen välttämiseksi.
- Kaada joukkoon maito ja kasviöljy. Sekoita huolellisesti, kunnes saat tasaisen taikinan.
- Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä ja voitele se kevyesti kasviöljyllä.
- Paista pannukakut molemmilta puolilta kullanruskeiksi. Pinoa valmiit pannukakut ja peitä ne pyyhkeellä, jotta ne pysyvät pehmeinä.
2. Valmista täyte:
- Vatkaa smetana kevyesti haarukalla, jotta se kuohuisi.
- Erottele tarvittaessa lohikaviaari varovasti nesteestä.
3. Kokoa astia:
- Levitä jokaiselle pannukakun päälle ohut kerros smetanaa.
- Ripottele päälle lohikaviaaria.
- Ripottele päälle tuoreita yrttejä (tilliä, persiljaa tai vihreää sipulia).
4. Tarjoilu:
- Tarjoa pannukakut käärittynä tai neljään osaan taitettuna. Koristele ruoka yrteillä ja lohikaviaarilla.
Huomioitavaa:
- Saat hienostuneemman maun lisäämällä smetanan joukkoon hieman sitruunamehua tai -kuorta.
- Jos haluat tehdä ruoasta runsaamman, lisää ohut kerros kevyesti suolattua lohta kaviaarin alle.
Nauti ateriastasi!