VALMISTUS
1. Kypsennä viiriäisenmunat kiehuvassa vedessä 2 ½ minuuttia, valuta ja jäähdytä juoksevan veden alla. Kuori munat varovasti niiden jäähdyttyä ja aseta sivuun.
2. Sekoita salottisipuli pienessä kulhossa punaviinietikan kanssa ja aseta sivuun.
3. Leikkaa perunat suuriksi tasaisenkokoisiksi paloiksi. Laita keskikokoiseen kattilaan suolaveteen ja keitä kunnes perunat alkavat hajota, noin 20 minuuttia. Tyhjennä ja anna kuivua 10 minuuttia.
4. Muussaa perunat puristimella tai käsin.
5. Sekoita perunat, jauhot, muna ja sulatettu voi keskikokoisessa kulhossa hyvin. Anna jäähtyä kokonaan, jaa sitten neljäksi yhtä suureksi pihviksi.
6. Kuumenna öljy ja voi suuressa tarttumattomassa paistinpannussa. Kypsennä pihvit kummaltakin puolelta kolme minuuttia tai kunnes ne ovat kultaisia ja rapeita.
7. Jaa pihvit kahdelle lämpimälle lautasella, lisää lohi. Leikkaa viiriäisenmunat puoliksi ja aseta lohen päälle kaviaarin ja salottisipulin seuraksi. Ripottele päälle rypsiöljyä, sen jälkeen purista sitruunamehua ja ripottele mustapippuria.
8. Tarjoile heti.