VALMISTUS
1. Aseta sampisuikaleet keskikokoiseen kulhoon, ja lisää sitten piimä, oregano, valkosipulirouhe, timjami ja tilli. Mausta suolalla ja pippurilla ja anna marinoitua 20 minuuttia.
2. Aseta jauhot keskikokoiseen matalaan astiaan, leivitä sitten sampisuikaleet yksi kerrallaan ja aseta toiseen matalaan astiaan.
3. Kuumenna öljy rasvakeittimessä tai keskikokoisessa kattilassa 180 °C:ssa. Jos käytät kattilaa, älä täytä sitä yli puolivälin.
4. Kun öljy on saavuttanut 180 °C, friteeraa muutama suikale kerrallaan kullanruskeaksi. Älä täytä liikaa, friteeraus on ehkä tehtävä muutamassa erässä. Valuta valmiit suikaleet talouspaperilla.
5. Tarjoile sampi sitruunalohkojen, chilikastikkeen ja majoneesin kera.